"VIRÁG A KÉPEKEN MEGRAGADOTT PILLANATOKAT KEDVELI, ÁM FÉNYKÉPEZNI RITKÁN VAN ALKALMA, ÍGY ITT FŐLEG GYEREKEINK, VENDÉGEINK, BARÁTAINK NÁLUNK KÉSZÜLT FÉNYKÉPEIT LÁTHATJÁTOK."

GALÉRIA - A KEZDETEKTŐL MOSTANÁIG

KÉPEK 2016-BÓL
Munkatábor: A bokorban a forróság is elviselhetőbb Az árvalányhajas 2016-ban Csupaszok és borzasok Baromfi udvar Burgonya védelem Csinos a lejtőn Egy Bandi Munkás lábak a munkatáborból Estefelé nyáron Így nem kell krumplibogarat szedni Muki és Sári Pulyka portré Sárkány a szélben Szelídgesztenye virágban Szeretem a munkatábort! Munkatábor: Vendégségben a szomszéd búzájában Őszi séta: Gyülekező Őszi séta: Az első dombtetőn Őszi séta: Kellemes meglepetés: a tehenek várnak minket Őszi séta: Mit kell tudni a marhákról elméleti előadás "Őszi séta: Boldi ""megfékezi"" Csillát, amíg mindenki megvizsgálhatja" Őszi séta: Milyen részei vannak a tehénnek - gyakorlati óra Őszi séta: Pihenő az almafáknál Őszi séta: Finom a legelőn termett alma Őszi séta: Végre lefelé megyünk Őszi séta: Már megint a tehenekbe botlunk Őszi séta: Csillag, aki fekete és mégsem bika Őszi séta: Csillag szelídítés Őszi séta: És igen, Csillag ennyire szereti az almát Őszi séta: Még egy kicsit nagy így is… Őszi séta: A gazdakisasszony - Lea Őszi séta: A Gazdasszony - Virág és legkisebb fia: Boldizsár Őszi séta: Mindenki gesztenyét szed 1. Őszi séta: Mindenki gesztenyét szed 2. Őszi séta: Mindenki gesztenyét szed 3. Őszi séta: Gesztenye szüret Őszi séta: A Gazda - Péter Őszi séta: Arra van Csővár Őszi séta: Visszafelé Őszi séta: Még egy kis almaszedés Őszi séta: Már nagy a barátság a kutyákkal Őszi séta: Boldi borjú gulyást oszt Őszi séta: A közös lakoma Péter Gazda a kistraktorral Virág a tönkölyben Gulya a ködben Tehén körmölés Legelő patakkal, gulyával Pihennek a fiúk Hány tehén van a bokorban? A nagy öreg traktorunk három részre bontva. Fog ez menni valaha?! "Zsombor és ""Rongyos"" az öreg traktor"
KÉPEINK 2015-BŐL
A bozótból frissen szabadított új  legelőnk. A cseresznyénk befőzésre vár... A gyermekeim nem adom! A legjobb helyen... A munkatábor málna ültetőgödröt ás. A munkatábor lelkes résztvevői. A zsákmány.
KÉPEK A KORÁBBI ÉVEKBŐL
A Fiaink akkor... Péter gazda akkor... Az akkor új utunk, mögötte a préri. Patakparti csendélet Az első harmadik osztály első aratása ! Az első harmadik osztály. Az első "Rózsika"! Az első "Rózsika", "Rózsikák" :) ! Péter gazda tavaszi pihenése. Az eredmény ! Az eredmény ! Csendes pihenő az oviban. :) Te most mit csinálsz ? Gyomirtás, szántás elmunkálás a harmadik osztályban. Akkor még megvoltak... Bende akkor... Zsombor akkor... Zsombor és Boldizsár akkor... Trágyahordás faültetássel a 8. osztállyal. Norbi és a velőscsont ... Virág és a negyedmarha (Kozsó). Szántás a harmadik osztállyal. Micsoda boldogság !!! A híres bálafogó ! Péter és csillag. Virág a gazdasszony... :) A gulyánk régen. Zsombor a pótkocsin. Zsombor és Bimbó A barátokra mindíg lehet támaszkodni ! Bendegúz 4 évesen harcba indul a fa kardjával... Virág és a Boci ! Bende barátkozik ! Bende barátkozik ! Isznak a lányok. Isznak a lányok. A gépparkunk anno. A teljes kezdő állatállományunk : Tücsi a menhelyes kutya ! Boronálás : harmadik osztály. "Szélvész "" Boci ." Levélke JuhÉÉ kész az új kerítés """Jaj de szép virágok vannak a réten ... """ Kaszáló az első évben. Boldi és Csillag. Kikelet nálunk - nincsenek szavak... Szieszta. Zsombor, Csabi bőrén. Kaszáló az első évben. Kész a széna tárolónk !!!